Visuele aantekeningen

visualisaties

  • Effectiever lezen van documenten
  • Sterkere focus bij besprekingen
  • Groter inzicht door overzicht
  • Overzichtelijk verslag 

De workshop

De workshop begint met een kort intro, waarna je onder begeleiding vooral zelf aan het werk kan. Eerst even samen tekenen, maar al gauw teken jij zelf woorden en begrippen. 
In die flow maak jij jezelf deze oeroude -en tegelijkertijd ook moderne manier van informatie weergeven- op een krachtige manier eigen. Je zult merken: samen tekenen doet tekenen. En: hoe minder je dit tot nu toe deed, hoe makkelijker je het leert. informatie-tekenen is namelijk geen kunst, maar blijft gewoon informatie.

Je spiergeheugen oefenen

Na deze enerverende en verrassende ervaring heb je gemerkt dat je meer kan dan je dacht. Hoe meer je hierna zelf aan de slag gaat, hoe beter deze manier van informatie verwerken in je spiergeheugen komt te zitten, wat handigheid  in de hand werkt.

Jouw aantekeningen visueel

Je zult merken dat je, wanneer je hier mee aan de slag gaat, anderen verbaasd zullen reageren. jJuw verslag is zoveel compacter en overzichtelijker dan de gebruikelijke notulen dat ze je wellicht vragen of ze er een foto van mogen maken om dit als notulen op te mogen slaan.

Duur van de workshop 

Deze workshop duurt 2,5 uur.

Organisatie

je kunt deze workshop individueel volgen of in groepen.
Ik maak hierbij onderscheid in

  • kleine groepen (2 - 5 personen)
  • grote groepen (6 - 12 personen)
  • in company 

Kijk voor een vlot overzicht van deze training en de kosten hier.

Aanmelden:

Aanmelden voor deze en/of andere workshops kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door contact op te nemen via het formulier.

 

 


© 2018 BuroKOM -  inloggen - Webdesign Buro Blûn

Volg ons op:

smily Geniet je dag!