Samenwerken

samen werken

Annemiek Stoel
Bedrijf: Buroblûn 
Website: www.buroblun.nl

Annemiek maakt prachtige websites met Joomla en is vormgeefster. Zij zet vakkundig en nauwgezet mijn tekeningen in een strak en heldere vormgeving bij diverse opdrachtgevers.

Katja Groesen
Bedrijf: CenteringHealthCare
Website: www.centeringhealthcare.nl

Katja is verloskundige en de drijfveer achter de boekjes, de handleidingen en de begeleidersgids van het pregnancy en parenting programma. Van haar krijgen wij de teksten, ik teken de inhoud er van en Annemiek geeft het vorm. Met zijn drieën zijn we inmiddels een geoliede machine die een prahtresultaat in elkaar zet.

Pauline Schakenbosch
Bedrijf: Boogconsult
Website: www.boogconsult.nl

Pauline wil, net als ik, op naar flow in organisaties. Veel van de flow heeft te maken met de manier van communiceren. Visueel communiceren is daar een van de handreikingen voor.

Ellen Buwalda
Bedrijf; LevelNext online
Website: https://www.levelnext.online/

Ellen is een bevlogen vrouw die de online zichtbaarheid en bereikbaarheid als geen ander praktisch kan uitleggen. Van de huidige technieken weet zij zoveel dat na goed luisteren, haar uitleg eenvoudig en vanzelfsprekend lijkt. 

 

En jij? Voel je vooral uitgenodigd:

Ik hou van samenwerken. Ik werkgraag met mensen uit de richting Persoonlijke Ontwikkeling. Zelf heb ik daar van nature belangstelling voor, heb hier de nodige literatuur over gelezen en ben zelf ook wat bergen over geweest. Dus ben je coach, trainer, eigenaar van een school in deze richting? Neem dan gerust contact op om van achter een kop koffie samen te kijken wat gebruik van beeld voor jou en/of je clienten kan doen. contact

Tot dan.

Annet Konijn

Geniet je dag!