Samenwerken

samen werken

Annemiek Stoel
Bedrijf: Buroblûn 
Website: www.buroblun.nl

Annemiek maakt prachtige websites met Joomla en is vormgeefster. Zij zet vakkundig en nauwgezet mijn tekeningen in een strak en heldere vormgeving bij diverse opdrachtgevers.

Katja Groesen
Bedrijf: CenteringHealthCare
Website: www.centeringhealthcare.nl

Katja is verloskundige en de drijfveer achter de boekjes, de handleidingen en de begeleidersgids van het pregnancy en parenting programma. Van haar krijgen wij de teksten, ik teken de inhoud er van en Annemiek geeft het vorm. Met zijn drieën zijn we inmiddels een geoliede machine die een prahtresultaat in elkaar zet.

Pauline Schakenbosch
Bedrijf: Boogconsult
Website: www.boogconsult.nl

Pauline wil, net als ik, op naar flow in organisaties. Veel van de flow heeft te maken met de manier van communiceren. Visueel communiceren is daar een van de handreikingen voor.

Karin  Michielsen
Bedrijf: Castecom
Website: www.castecom.nl

Karin zet lastige teksten om in klare taal. Omdat het kort, concreet en krachtig is. Zo zorgt zij ervoor dat iedereen, buiten jou vakgebied, jouw teksten ook begrijpen.


En jij? Voel je vooral uitgenodigd:

Ik hou van samenwerken. Dus heb je een idee om samen met mij een project op te pakken? Laten we daar dan samen een kop koffie bij drinken en kijken hoe we dan van 1+1 een 3 kunnen maken. contact

Tot dan.

Annet Konijn

smily Geniet je dag!